Чому варто використовувати сервіс Proizd для придбання квитків

Онлайн-сервіси дозволяють вирішувати безліч завдань у віддаленому режимі. Тепер не потрібно виходити з дому, щоб отримати необхідний товар чи послугу – все можна придбати в Інтернеті.

І придбання залізничних квитків перестало бути тривалою стомлюючою процедурою, що включає такі етапи як поїздка на вокзал, стояння в черзі та бесіда з касиром. Тепер кожен, хто планує поїздку, може просто відвідати сайт Proizd.ua та купити квитки на потяг на потрібну дату.

Особливості покупки квитків на Proizd.ua

Завітавши на сайт Proizd.ua, користувач побачить кілька інформаційних полів, які необхідно заповнити. Зрозуміло, жодних складнощів із зазначенням дати поїздки, точки відправлення та прибуття не виникне. Якщо планується придбання навіть зворотних квитків, то варто відразу поставити прапорець «Туди і назад». З цією опцією буде зручно вибрати зворотній квиток.

Коли вся необхідна інформація буде вказана у відповідних полях, користувач залишиться лише натиснути на кнопку пошуку поїзда. Після цього сервіс відобразить розклад поїздів за вказаним користувачем маршрутом безпосередньо на дату поїздки.

Користувач побачить вичерпну інформацію про кожен поїзд зі списку. Особливе значення для пасажирів мають час відправлення та тривалість поїздки. Також варто звертати увагу на кількість місць, що залишилися в поїзді. Чим їх більше, тим вищі шанси вибрати саме ті місця, які здадуться найзручнішими.

Вибравши потрібний поїзд зі списку, необхідно вказати конкретну категорію вагона, в якому будуть купуватися місця. Це можливо плацкарт, купе чи СВ.

Після цього користувач отримує можливість вибору наступних параметрів:

  1. Номер вагону.
  2. Місця у вибраному вагоні.
  3. Дорослі та дитячі квитки.
  4. Перевезення нестандартного багажу.
  5. Наявність постільної білизни.

Після вказівки основних параметрів необхідно ввести ПІБ пасажира, для якого купується квиток. На даному етапі важливо не допускати помилок, адже квитки перевірятимуться під час посадки в поїзд.

Після завершення процедури оформлення настає заключний етап: оплата квитків. Користувач потрапляє на сторінку для оплати вибраних ним квитків. Протягом 15 хвилин покупка має бути оплачена, інакше броню буде знято.

Як тільки пройде платіж, з’явиться повідомлення про успішне завершення операції, після чого на екрані з’являться куплені квитки. Їх можна роздрукувати відразу чи пізніше, завантаживши їх із електронної пошти.