Український маркетплейс SHOPPING: опис та переваги

Покупки офлайн поступово йдуть у минуле. Навіть продавці одягу перебираються в інтернет, і його можна зрозуміти: продаж на віртуальних майданчиках приносить більше, а за оренду приміщень платити не треба. Покупці теж у плюсі: весь асортимент магазинів доступний з дому, і одяг практично завжди дешевше магазинного. Виходить, що замовити одяг на https://shopping.ua/ вигідно всім. Особливо якщо цей сайт – SHOPPING.

Опис

SHOPPING – не інтернет-магазин, а маркетплейс. Різниця між цими поняттями для досвідченого покупця очевидна: якщо інтернет-магазин нагадує звичайний магазинчик, то маркетплейс це цілий гіпермаркет з безліччю брендів. На SHOPPING їх, наприклад, під двісті. Майданчик спочатку спеціалізувалася на одязі, але сьогодні купити на ньому можна майже завгодно.

Усі бренди маркетплейсу мають цікаву особливість: вони українські. Зарубіжних компаній на сторінках каталогу не знайти. Це політика сайту, яка спрямована на підтримку вітчизняного виробника. Практика показала: українські бренди поступаються європейським лише в одному, в ціновому факторі. Ні на якість, ні на різноманітність продукції поскаржитися не можна. Також користувачам може бути приємно усвідомлювати, що майданчик SHOPPING не просто займається комерцією та підтримує вітчизняних підприємців, а й бере участь у благодійних програмах, надає допомогу жертвам війни.

У чому переваги SHOPPING?

Великий вибір. Просто подивитися одяг на https://shopping.ua/women та оцініть, наскільки її багато. Усі існуючі різновиди, безліч брендів та стилів. Для будь-якої статі та віку. Крім одягу є взуття, аксесуари, косметичні засоби та навіть ювелірні прикраси.

Бездоганний стиль. Допитливий смак буде задоволений. Аскети зможуть знайти найпростіші недорогі вироби для домашнього носіння та повсякденних потреб, а модники та модниці захоплююче проведуть час за вивченням особливих колекцій та пишатимуться дизайнерськими придбаннями.

Клієнтоорієнтований сервіс. Одна з найважливіших переваг – безкоштовна доставка. Винятки зустрічаються, але зазвичай додатково розщедрюватися не потрібно. Привезти товари можуть додому чи поштове відділення. У другому варіанті можлива оплата післяплатою. Завжди можна розплатитися готівкою чи карткою. Дізнатись більше про одяг на https://shopping.ua/women/categories/145-zenskaya-obuv , отримати допомогу з підбором можна у співробітників служби підтримки.