Переваги використання апаратних ключів Yubikey в діяльності

Основним призначенням апаратних ключів є захист комп’ютерної інформації від копіювання. Поступово, їх модернізували, додавали певні функції і область застосування їх стала значно ширше.В даний час, існує досить багато продуктів даної категорії, функції яких дещо розрізняються. Наприклад, апаратні Ключі Yubikey C Bio володіють можливістю підтримки біометричної аутентифікації, тобто, досить прикласти палець і по відбитку система буде знати, є ви власником чи ні. Вона дає можливість входу в комп’ютер без стомлюючого введення пароля. YubiKey Bio прекрасно функціонує в стаціонарних комп’ютерах, надійно захищаючи дані.

Якщо вести мову про Yubikey 5 NFC, то він являє собою не тільки міцний, але ще і водонепроникний ключ. З його допомогою можна захистити інформацію, що міститься в особистих акаунтах, електронній пошті, біржах і соціальних мережах. Цей пристрій надає можливість мультифактороной аутентифікації здійснюється без паролів, але з різними протоколами.

Розглянемо апаратний ключ YubiKey 5C NFC, що забезпечує найвищий рівень безпеки вашої інформації. Вона досягається за рахунок двофакторної аутентифікації, що є досить ефективним методом.

Переваги використання апаратних ключів Yubikey в діяльності

Захист особистої інформації на просторах Інтернет є питанням першорядної важливості для осіб, які працюють в просторі всесвітньої павутини. Для її захисту вони готові придбати найсучасніші продукти, з умовою, що вони ефективні в даній сфері.

Придбання апаратних ключів Yubikey має ряд переваг:

  • за допомогою даних пристроїв Ви отримуєте можливість зберегти робочу або особисту інформацію в таємниці;
  • даний продукт істотно ускладнює злом або крадіжку актуальних ресурсів: файлів, ділової та фінансової інформації (документації), листів, одержуваних за допомогою електронної пошти і т. д.;
  • апаратні Ключі Yubikey здійснюють взаємодію з переважною більшістю веб-браузерів і популярних додатків;
  • вони ефективні при роботі з документацій або інформацією;
  • прості у використанні;
  • мають демократичну вартість.

При крадіжці або втраті апаратного ключа, скористатися вашими даними ніхто не зможе, оскільки для цього необхідно знати ваші особисті дані. Якщо відбудеться спроба вторгнення ззовні за допомогою вашого загубленого ключа, ви отримаєте сигнал на смартфон і зможете замінити дані для входу, як застарілі.