Перелік найцікавіших гібридних автомобілів, представлених на українському ринку

Всесвітньо відомий виробник автомобілів Toyota, порівняно недавно представив революційну модель Prius. Це машина нового покоління, яка оснащена електричним двигуном. Електричний мотор з’єднаний з бензиновим мотором, завдяки чому можна добре заощадити на паливі і істотно знизити кількість шкідливих викидів. Зазначимо, що оглади авто представленого типу постійно зростає, адже нові авто Тойота стають популярнішими на ринку України.

Чому авто покупці обирають гібриди?

Багато автомобілістів віддають перевагу гібридам, оскільки за допомогою таких транспортних засобів можна істотно скоротити витрати на газ, на вуглецевий слід, а також можна більше не замислюватися про постійний запас ходу. Багато хто ж, навпаки, вважає, що гібридам не місце на авторинку, що вони є обхідним шляхом і перешкоджають у боротьбі зі зміною кліматичного стану. На сьогоднішній день на землі кліматична криза, тому важливо зменшити залежність від автомобілів, що працюють на основі викопного палива. Ось чому необхідно вибрати гібридні моделі, які найменше забруднюють повітря і менше завдають шкоди навколишньому середовищу. Гібриди також є спокійними, безшумними моделями, які швидко злітають із дилерських центрів.

Стів Бонд, хто є одним із експертів на Вашингтонському автосалоні і дивився деякі нові гібриди, стверджує, що є гостра необхідність перейти від бензину до автомобілів гібридного типу. Такий вибір дозволить отримати найкращі показники пробігу, а також захищати екологію та клімат. Він також багато говорив про сучасні електромобілі та про відсутність швидких зарядних пристроїв. Через відсутність зарядних пристроїв багато хто воліє придбати гібридні автомашини, ніж електромобілі.

Виконавчий аналітик Мішель Кребс зазначає, що проблеми із зарядними пристроями є звичайною справою, тому гібридні автомашини популярніші серед покупців. Якщо говорити про відсотки, то гібридні автомобілі обирають приблизно 20 відсотків автомобілістів, а електромобілі обирають лише 10 відсотків. На сьогоднішній день на ринку України представлено більше гібридних моделей, серед них також Тойота Пірус. Автомашина японського виробника оновлена та отримала новий приємний редизайн.