Печінковий рулет з морквою та сиром: докладний рецепт

Приготування простих та смачних страв зацікавить будь-яку господиню. Існує безліч варіантів швидкого приготування їжі, які можна подати на сімейній вечері або запропонувати гостям. Для цього необхідно відвідати сайт, де можна переглянути рецепти та страви.

Основні інгредієнти

Рецепти розміщуються на сайті, де можна також дізнатися медичні новини та безліч іншої інформації. Для любителів кулінарії пропонуються прості варіанти їжі, яка сподобається практично всім.

Одним із смачних страв є печінковий рулет із морквою та сиром. Серед його складових частин виділяють:

  1. Основний інгредієнт куряча печінка, яка потребує 400 грам.
  2. Яєць потрібно 2 штуки.
  3. Моркви та цибулі потрібно по 100 г,
  4. Потрібно твердого сиру 60 г.
  5. Манної крупи 2,5 столові ложки, 20 ст. л.
  6. Олії вершкового одна столова ложка або 20 грам.
  7. Для начинки потрібно олії 30 мл, для змащування рулету – 40 мл.

Сіль та чорний перець у страву додається до смаку. Саме такий набір продуктів необхідний за інформацією сайту, де друкуються рецепти та страви.

Приготування

У миску зі скла або фаянсу укладають печінку, вливають два сирі яйця і молоко. Далі суміш збивають блендером до однорідного стану, щоб не було грудок. Далі додається борошно та манна крупа, суміш знову ретельно перемішується. Потім її потрібно залишити на 10-15 хвилин, щоб манна крупа набрякла.

Духовка включається заздалегідь і температура в ній доводиться до +180°С. Для запікання беруть лист, покривають його пергаментним папером і щедро змащують олією. Це дозволить уникнути прилипання та пригорання коржа.

Виливається тісто, лист розташовується в духовці і корж запікається в ній до 20 хвилин. Точний час залежить від стану тіста, його готовність можна перевірити, проткнувши дерев’яною шпажкою. Далі корж разом із папером виймається, згортається і відкладається на 20 хвилин. Нарізається цибуля, натирається морква і овочі обсмажуються у сковороді.

Сир натирається на дрібній тертці. Після чого рулет розгортають, рівномірно покривають майонезом, посипають сиром, зверху закривають шаром цибулі і моркви. Далі рулет згортають, обгортають харчовою плівкою та поміщають у холодильник на 40 хвилин. Для їжі додатково сервірують смужками майонезу, гілочками кропу, нарізають на шматочки та подають на стіл.

Це чудова холодна закуска, підійде до святкового столу або урізноманітнить щоденний раціон.