Дверні ручки від магазину 740: надійність та зручність

Колишній підхід до оформлення інтер’єру акцентував увагу на меблях, оздобленні стін, декорі. Сьогодні дизайнери знають: дрібниць не існує, і навіть найменші речі мають значення. Якщо вони будуть вибиватися із загального стилю, інтер’єр не справить потрібного враження. Деталь може бути дуже крихітною; іноді достатньо купити ручки на https://740.com.ua/catalog/dvernye-ruchki , щоб кімната перетворилася .

Чому дверні ручки

Дверна ручка предмет утилітарний: їй відкривають двері. Але естетична функція важлива також. Гарно оформлена ручка складає з дверима одне ціле, перегукується з декором приміщення. Функціональність та естетика працюють разом, щоб мешканцям та власникам було комфортно.

Добре підібрати дверну ручку важливо. Найпростіше довести від неприємного. Погана ручка не дозволяє нормально користуватися дверима, заїдає, скрипить; Дверне полотно рухається гірше, а щоб пройти в іншу кімнату, доводиться докладати невиправдано багато зусиль. Якщо вона погано вписується в дизайн, погляд постійно спотикатиметься на ній, і фурнітура (а ручка відноситься саме до цієї категорії предметів) швидко почне дратувати. Жодного комфортного відпочинку.

Переваги 740

Інтернет-магазин 740 чудово знає, наскільки важливі дверні ручки. Він пропонує фурнітуру всіх існуючих стилів, типів та форм. Сам магазин виробу не виробляє, але його постачальники — визначні виробники денної фурнітури. Найкращі фірми України та світу пропонують свою продукцію всім відвідувачам сайту. Якість гарантована. Товари на 100% оригінальні.

Величезний асортимент дозволяє задовольнити практично будь-які потреби, а великий склад знижує ймовірність, що товар закінчиться у невідповідний момент. Але 740 не тільки торгує вже наявними позиціями, він готовий працювати на замовлення. Достатньо звернутися до менеджерів сайту та залишити заявку на вашу ідеальну дверну ручку.

Асортимент

За конструкцією ручки можна поділити на три категорії. Стаціонарні фіксуються жорстко та не дозволяють повноцінно закривати двері. Натискні (Г-подібні вироби, на які треба натиснути, щоб двері відчинилися) забезпечені язичком і забезпечують надійне закриття дверного полотна. Поворотні (круглу ручку треба повернути) мають ті ж переваги. У поворотні ручки іноді вбудовують фіксатор і навіть замкову щілину; такі конструкції дозволяють повноцінно замкнути двері.

Ручки для скляних і зсувних дверей мають особливу конструкцію. Також можна виділити фурнітуру для прихованих дверей.

Дверні ручки призначені для міжкімнатних та вхідних дверних полотен. У другому випадку використовуються стійкі до вуличних умов матеріали та антивандальні механізми.

Класичний матеріал – нержавіюча сталь. Рідше трапляються алюміній, бронза, титан. Дизайнерська фурнітура іноді виготовляється зі скла та дерева. І всі ці моделі можна знайти на 740!