Чому варто використовувати CRM системи у веденні товарного бізнесу

CRM системи просто необхідні для товарного бізнесу, адже вони допомагають вести облік, контролювати всі стадії бізнесу і взаємодіяти з клієнтами. Кожна з них націлена на модернізацію і спрощення управління бізнесом.

Про програму HugeProfit

Невеликі підприємства та продавці в Інтернеті можуть робити помилки при обліку товару, підрахунку залишків і правильної установки ціни на кожну одиницю. СРМ система HugeProfit допомагає не допускати помилки і повністю вдосконалює бізнес-процеси. Облік виробництва став набагато простіше, зручніше і ефективніше.

Сам інтерфейс настільки простий і зрозумілий, що розібратися з ним зможе навіть дитина. Технічна підтримка завжди готова прийти на допомогу і надати повний супровід: розібратися, налаштувати і адаптувати програму під потреби підприємства.

Працювати з програмою можна з будь-якого пристрою, а вносити зміни можна навіть з телефону. Така можливість відмінно підійде для тих, хто не сидить в офісі і знаходиться постійно у від’їздах. Для роботи з нею не потрібні знання бухгалтерської професії, тому її вибирають навіть ті, хто нічого не розуміє в бізнесі, але має бажання створювати щось своє. Тут відсутні складні терміни, весь інтерфейс розроблений зрозумілою для всіх мовою. Програма для обліку виробництва HugeProfit допоможе кожному відчути себе бізнесменом і успішно вести свою справу.

Будь-яка інформація, яка потрапляє в програму, надійно захищена. Тут все максимально зашифровано і зберігається на хмарному сервісі. Залежно від бізнесу та номенклатури товарів, програма має кілька тарифних планів. Для тих, хто працює на себе, пропонується безкоштовний тариф. На ньому доступні абсолютно всі функції, але є обмеження за кількістю товарів і продажів. На безкоштовному плані можна проводити не більше 50 продажів на місяць і додавати не більше 300 товарів.

Інші тарифи виглядають наступним чином:

  • початківець за 99 грн / міс (100 продажів і 1000 товарів);
  • впевнений за 199 грн (500 продажів і 3000 товарів);
  • досвідчений за 299 грн (1000 продажів і 5000 товарів);
  • профі за 599 грн (2000 продажів і 15000 товарів);
  • акула бізнесу за 999 грн (99999 продажів і 100000 товарів).

Програма для розрахунку собівартості допомагає повністю контролювати бізнес і визначати ціну кожної одиниці. З HugeProfit управління бізнесом стає максимально зручним, комфортним і ефективним. Вона дозволяє стежити за товаром і виявляти моменти, які вимагають модернізації.