Амінокомплекси: основні переваги та правила використання

Амінокислоти – це основні будівельні блоки білків у організмі людини. Вони виконують дуже важливі функції, регулюючи метаболізм, підтримуючи здоров’я м’язів, шкіри, волосся нігтів і так далі. У наш час прийом кінезіолога дає можливість підібрати найбільш оптимальні компоненти для того чи іншого випадку. Роздивимося їх головні особливості детальніше.

В чому складаються переваги амінокислот?

Сильних сторін у такої продукції дійсно чимало. Серед найбільш важливих моментів можна виділити:

  1. Підтримка маси м’язів. Амінокислоти, особливо розгалуженого типу, допомагають зберегти та збільшити м’язову масу. Це обумовлено тим, що вони активують синтез білків т попереджують розпадання тих тканин, з яких складаються м’язи.
  2. Зниження втоми. Багато різновидів амінокислот, наприклад, аргінін та цитрулін, покращать витривалість. Ризик втоми під час фізичних навантажень значно зменшиться.
  3. Покращення відновлення після тренувань. Амінокислоти дозволять швидко відновити м’язові тканини після інтенсивного тренування. Вони допоможуть не тільки відновити їх, але й активують темп зростання м’язових клітин.
  4. Покращення стану шкіри, нігтів та волосся. Такі амінокислоти, як пролін та цистеїн, значно покращать стан волосся, нігтів та шкіри. Вони стануть більш здоровими та будуть виглядати гарно.
  5. Зміцнення імунної системи. Глутамат та лейцин зміцнюють імунітет. Ваш організм буде краще боротися з різноманітними інфекціями, тому хвороби залишаться далеко позаду.
  6. Підвищення енергетичного рівня. Є ті компоненти, що покращують енергетичний обмін в організмі. Вам гарантована додаткова енергія, тому ви станете більш жвавими.

Це ті переваги, які характерні для амінокислот. Вам варто звернути на них увагу, щоб значно покращити стан свого організму.

Особливості використання амінокомплексів

Роздивимося головні особливості використання таких компонентів. Серед найбільш важливих моментів:

  • спортивне харчування: аматори та професійні спортсмени можуть користуватися амінокомплексами, щоб тренування стали більш результативними, м’язова маса збільшилася;
  • люди похилого віку: компоненти збережуть м’язову масу, покращать еластичність шкіри та позитивно вплинуть на загальний стан здоров’я;
  • люди з дефіцитом амінокислот: спеціальні компоненти допоможуть компенсувати цей брак, щоб самопочуття було гарним;
  • покращення зовнішності: амінокомплекси дозволять покращити стан волосся, нігтів та шкіри, тому ви будете виглядати привабливо в будь-якому віці.

Купуйте амінокомплекси після консультації з досвідченим кінезіологом. Фахівець підбере саме той варіант, який відповідає вашим головним цілям та потребам!